Vliegen vanaf Eindhoven

Vliegen vanuit Eindhoven

Bericht afkomstig van www.transavia.com

Eindhoven Airport is een uitstekend vertrekpuntvliegveld voor reizigers uit Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel. Vanaf Eindhoven kan je rechtstreeks vliegen op Valencia.

De belangrijkste voordelen om te vliegen vanaf Eindhoven Airport:

  • dichtbij parkeren
  • geen lange wachtrijen bij de incheckbalies
  • prettige vertreklounge

Vliegtuig

Parkeren vliegveld Eindhoven
Parkeerplaats P1 (kort parkeren) en Kiss&Ride strook (voor wegbrengers) zijn gelegen direct rechts voor de terminal. Parkeerplaatsen P3 en P4 (lang parkeren) bevinden zich op respectievelijk 300 en 400 meter van het vliegveld. Pinbetaling mogelijk bij de betaalautomaten op de parkeerterreinen. Meer informatie over parkeren op Eindhoven Airport

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Vanaf Eindhoven Centraal Station is het vliegveld ieder kwartier te bereiken met de bus, lijn 401. Voor meer informatie bel 0900-9292.

Winkels, eten en drinken
UJe kan gebruikmaken van de bar, het restaurant, de shop en genieten van het uitzicht vanaf het panoramaterras. Alle faciliteiten op Eindhoven Airport zijn gevestigd op de begane grond, met uitzondering van het restaurant. Dat is bereikbaar via een lift of (rol)trap.

Veiligheidsmaatregelen
Het is verboden om scherpe of puntige voorwerpen in de handbagage mee te nemen of in/op de kleding te dragen. Hiertoe behoren ook zakmesjes, (das)spelden, nagelvijlen, schaartjes, scheermesjes, etc. Zulke voorwerpen mogen wel vervoerd worden in de ruimbagage. Aanbevolen wordt om dergelijke voorwerpen voor het inchecken in uw ruimbagage te doen. Als de genoemde voorwerpen bij de veiligheidscontrole toch in jouw handbagage worden aangetroffen, dien je hier afstand van te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.