Over ons

Wij zijn Silvio & Smira Cacace en vormen een gezinnetje, samen met onze zoon Joey.

Op avontuur

In 2005 hebben we besloten om op avontuur te gaan en in Spanje een vakantieverblijf voor mantelzorgers en gezinnen met verstandelijk gehandicapte kinderen op te zetten.

Na een lange zoektocht door Spanje hebben we in 2006 eindelijk onze bestemming gevonden in Valencia.

We kochten een oud Valenciaans plattelandshuis in Pedralba nabij Valencia. Van origine is het een sinaasappelgaarde geweest waar de vorige eigenaar, Manuel, eigenhandig het huis heeft gebouwd. Manuel en zijn vrouw hadden 9 kinderen, derhalve had het huis vele slaapkamers en bood het huis daardoor voor onze plannen een geweldige mogelijkheid.

Boek Ik VertrekOns verhaal is destijds gefilmd door het TROS TV-programma 'Ik Vertrek' en uitgezonden in november 2006. Een fantastische ervaring en een mooie herinnering voor later.

 

Opening

Na maandenlange verbouwingen en renovaties, zijn de deuren van Casa Amigo medio 2006 geopend. Door de jaren heen zijn we ons meer gaan specialiseren op het gewone toerisme. Dat heeft er o.a. toe geleid dat we in 2012 ook andere vakantiehuizen zijn gaan verhuren.

Waar we nu staan

Casa Amigo is nu een vakantieverblijf, waar een ieder zich kan ontspannen en tot rust kan komen maar vooral ook kan lachen en leuke activiteiten kan ondernemen. Gewoon in een eenvoudige, familiaire en informele Spaanse sfeer. Wat eerst slechts een droom was, is nu werkelijkheid geworden, een geweldige plek vol met leven en verhalen.