De tuin

De tuin

Er is een mooie mediterrane tuin van circa 3.000 m². Van origine is het een sinaasappel- en olijfboomgaard, maar ook andere vruchtbomen tref je hier aan zoals citroen-, granaatappel-, mispel-, appel-, abrikoos-, vijgen- en amandelbomen. Natuurlijk ontbreken de druivenranken, de palmbomen, de yucca's, de bougainville en de grasweide niet.

Het bestaat uit 3 verschillende plateaus die door hoogteverschil van elkaar zijn onderscheiden en het is in zijn geheel omheind.Kinderen kunnen er lekker spelen zonder dat ze kunnen afdwalen.

In de tuin zijn er verder diverse terrasjes gecreëerd, waar je heerlijk kunt vertoeven en kunt genieten van de mooie uitzichten.

Het zwembad

Het zwembad is 10 x 6 meter groot en in zijn geheel omheind. Er is een brede Romeinse trap waar je op kan zitten in het water en vanwaar je het zwembad in kan zwemmen. De diepte loopt op van 1 tot 1.70 meter.

Rondom het zwembad zijn er ligstoelen met kussens, een buitendouche, een schaduwrijk terras en een poolbar.

Naast het zwembad is er voor kinderen een apart kinderbad aanwezig (ook omheind).

Het water is voorzien van een zo laag mogelijk chloorgehalte zodat je zonder prikkende ogen kunt genieten van het heldere water.

De Poolbar

De poolbar 20 m2 groot en biedt onze gasten de mogelijkheid om ook hier gezellig te koken met de hele familie want er zijn een 3-pits gasstel, een heteluchtoven en een magnetron. In de poolbar is er plaats voor grotere groepen en vóór de poolbar is er een terrasje met parasol en een barbecue.

Verder is er een honesty bar waar allerlei producten verkrijgbaar zijn zoals verschillende soorten frisdrank, bier, cava en wijn. Maar ook zijn er chips en andere versnaperingen. 

De uitzichten

De uitzichten vanaf Casa Amigo zijn erg mooi. Je kijkt uit over de omliggende bergen en sinaasappelgaarden. En wat te denken van de schitterende zonsondergang!

    Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je reserveren? Klik dan hieronder en stuur ons een bericht.