Voortgang bouw nieuwe website Casa Amigo

Na een aantal avonden hard werken, staat de opzet er van de nieuwe webiste van Casa Amigo. We zijn er nog niet, maar het einde is in zicht. Nadat onze website was gecrasht hadden we geen keuze meer om de plannen voor een nieuwe website, langer uit te stellen. Dus eigenlijk was dit een zetje in de rug om de nieuwe webiste op te zetten.

Op dit moment werken een aantal functionaliteiten nog niet optimaala. Ook moeten we nog enkele foto’s plaatsen in o.a. het fotoboek. Daarna natuurlijk de puntjes op de i.

Wij vragen jullie nog even geduld, maar we verwachten volgende week (week vanaf 12-02-2012) met de geheel nieuwe versie van de website www.casaamigo.nl live te gaan!!

4 thoughts on “Voortgang bouw nieuwe website Casa Amigo”

  1. Tot nu toe zijn we al aardig ver gekomen met de nieuwe website. We verwachten dit weekend helemaal live te zijn!!

  2. Het is altijd toch weer ietsje meer werk dan gedacht. Maar het ziet er goed uit hoor. Succes verder!

  3. Het is altijd toch weer ietsje meer werk dan gedacht.
    Maar het ziet er goed uit hoor. Succes verder!

  4. Dank je wel André en ja, het is altijd meer werk dan je van te voren denkt. Maar we zijn erg blij met het resultaat. Nog hier en daar wel wat bugjes eruit halen en enkele foto’s plaatsen op de diverse pagina’s en dan is de site echt af!
    Groeten uit Pedralba!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>