Overige accommodaties

Villa Amigo

Naast Casa Amigo verhuren we ook Villa Amigo!

Villa Amigo valt ook onder Casa Amigo, hetgeen inhoudt dat wij zelf de verhuur verzorgen en dat wij persoonlijk onze gasten ontvangen. Tijdens de vakantie zijn we aanspreekpunt en kunnen de gasten waar mogelijk deels gebruik maken van onze services.

Net als Casa Amigo, is deze villa gelegen op zo’n 4 kilometer afstand van het dorpje Pedralba, 28 kilometer van het vliegveld en Valencia stad.

Villa Amigo is een vrijstaande villa met een mooie omheinde tuin en een eveneens omheind groot zwembad. Er zijn prachtige uitzichten over de vele sinaasappelvelden en omliggende bergen.

Villa Amigo biedt plaats aan maximaal 4 personen maar er kan een eenpersoonsbed bijgeplaatst worden. De gehele villa is ruim aangelegd en de toegangswegen zijn direct en makkelijk bereikbaar.

De huiskamer

De gezellige huiskamer is ruim en beschikt over een gezellige zithoek met twee losse banken, salontafel en televisie. Daarnaast is er een eethoek en een grenen wandmeubel. Vanaf de huiskamer heb je toegang tot de keuken, het overdekte zonneterras en de gang van waaruit je de drie slaapkamers en de badkamer kunt bereiken.

Er is een draadloze internetverbinding aanwezig t.b.v. je (eigen) laptop, smartphone of tablet.

De keuken

Er is een ruime keuken aanwezig met allerlei keukengerei en keukenapparatuur zoals gasstel, koelkast met vriezer, magnetron, koffiezetapparaat, oven, e.d.

De badkamer

In de badkamer is er een wastafel, toilet en een bad met douche.

De slaapkamers

Er zijn 3 mooie slaapkamers. Een slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met een eenpersoonsbed. Alle kamers beschikken ook over een kast, nachtkastje en een ventilator.

De tuin

De tuin is 2.000 m2 groot en is in zijn geheel omheind. Er zijn diverse terrasjes waar je kan genieten van de schaduw of de zon. Er is een omheind zwembad (6×3 m). Er zijn verder ligbedden, parasols en een buitendouche. In de tuin zijn er verder palmbomen, olijfbomen en dennenbomen.

Grote groepen

Voor grotere groepen is de samenstelling Casa Amigo en Villa Amigo een uitstekende mogelijkheid. Beide accommodaties bevinden zich op 5 minuten loopafstand van elkaar!

Fotoboek