Maaltijdenservice

Op vakantie en geen idee wat je wilt eten of geen zin om te koken of boodschappen te doen? Geen probleem, want wij bieden graag onze services aan.

Wij kunnen verschillende maaltijden maar ook ontbijtmanden verzorgen, waarbij je kan genieten van lekker maar vooral ook gezond eten. Graag maken we gebruik van lokale verse producten en natuurlijk overleggen we altijd over persoonlijke voorkeuren en eventuele diëten.          

Ontbijtmanden

Om de dag goed te beginnen, kunnen wij voor voor verschillende soorten ontbijtmanden zorgen. De ontbijtmanden vullen wij dan naar wens met o.a. Spaanse zoete broodjes, vers brood, jam, kaas, vleeswaren, cornflakes, vers fruit en een kan sap en melk. Tevens zorgen we voor verse eitjes.

Menu’s Casa Amigo

Wij kunnen diverse menu's aanbieden. Hierbij kan je onder andere denken aan diverse vleesschotels van de barbecue, paella en tapasgerechtjes. Wij serveren de menu's met een verse salade, een mandje stokbrood met aioli en een flesje streekwijn naar keuze.

Op de dag van aankomst

Wil je graag op de dag van aankomst gebruikmaken van onze maaltijdenservice of boodschappenservice? Laat ons dit dan minimaal 3 dagen voor je aankomst aan ons weten. Wij kunnen je dan de maaltijdenkaart toezenden.