Vakantiehuis met tuin en privé zwembad bij Valencia

 

Neem contact met ons op: 0034 – 68 72 16 299
Urb. Checheve, CD 417, Pedralba, Valencia, Spanje Google maps
MotoGP in Cheste

MotoGP in Cheste

Net als de jaren hiervoor, was het ook dit jaar weer een groot feest in Cheste. Dit omdat in Cheste elk jaar de MotoGP wordt verreden.

Het circuit van Cheste, Ricardo Tormo, ligt op zo’n 15 minuten rijden van Casa Amigo en we ontvangen dan ook jaarlijks echte motor fanaten. Zo ook dit jaar. 3 vrienden uit een klein plaatsje in Nederland waren bij ons te gast en hebben genoten van de laatste race van het seizoen 2011.

Helaas zat het weer dit jaar niet zo mee, af en toe een regenbui, maar dat mocht de pret niet drukken.

Wijzelf hebben voor de televisie gezeten om de race te volgen en dan met name de Engelse motorrijder Scott Redding. Scott was 2 jaar geleden bij ons te gast met het hele managementteam. Scott startte de race (Moto2) vanaf de 14e positie en al snel lag hij 6e. Vol spanning zaten we te kijken toen Scott plotseling in een grote bocht onderuit ging. Uiteindelijk heeft Scott de race wel uitgereden, maar kwam hij als laatste binnen. Wat jammer, maar hopelijk gaat het volgend jaar beter! We zullen Scott Redding zeker blijven volgen.

De MotoGP wordt volgend jaar gehouden in het weekend van 11 november 2012. Vindt je het leuk om deze race bij te wonen, kijk dan snel op onze website en wie weet zien we je volgend jaar!

 

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT
Reserveer nu bij Casa Amigo

Klik hier en laat ons weten wat je persoonlijke wensen zijn zoals het gewenste accommodatietype, je aankomst- en vertrekdatum en het aantal nachten dat je bij Casa Amigo zou willen verblijven. Wij zullen je dan z.s.m. een vrijblijvende prijsopgave toezenden.

Zoover beoordelingen

Het weer in Valencia